Overige diensten

Voor elk bedrijf een geschikt pakket

Fiscaal advies

Als ondernemer loop je vaak tegen fiscale vraagstukken aan die veel tijd en energie kunnen kosten. Het is begrijpelijk dat je je liever focust op de kernactiviteiten van de onderneming. Toch is het belangrijk om de fiscale aspecten van je bedrijf goed op orde te hebben en te voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. 

Bij CBEE Clever begrijpen wij deze uitdagingen en bieden wij je graag onze expertise aan.  Onze fiscale adviseurs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op fiscaal gebied en kunnen je helpen bij het oplossen van complexe vraagstukken. Of het nu gaat om belastingaangiften, fiscale controles of het opstellen van een fiscale planning, wij staan voor je klaar. 

Wij werken met complete cloudoplossingen, zoals Exact Online en Visionplanner, waardoor je altijd en overal toegang hebt tot jouw actuele financiële gegevens. Zo kunnen we je nog beter ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes en het behalen van fiscale voordelen. 

Verkoopfacturatie

Het handmatig opstellen van verkoopfacturen kan tijdrovend en foutgevoelig zijn. Dit kan  ten koste gaan van de efficiëntie van je onderneming. Kijk daarom eens naar onze dienst Verkoopfacturatie. Hiermee stel je eenvoudig professionele facturen op en verstuur je ze direct naar je klanten. Zo bespaar je tijd, voorkom je fouten en verhoog je de kans op snelle betalingen. Bovendien heb je altijd inzicht in de status van je facturen en betalingen.

Salarisadministratie

Het bijhouden van de salarisadministratie kan een tijdrovende en complexe taak zijn. Fouten in de salarisadministratie kunnen leiden tot vervelende situaties en vertragingen in de uitbetaling van salarissen. Met de dienst Salarisadministratie van CBEE Clever hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken. Wij nemen de volledige salarisadministratie van je over, zodat jij je kunt richten op de groei van jouw onderneming. 

Met onze Salarisadministratie heb je te allen tijde inzage in de salarissen en betalingen van je medewerkers. Wij nemen de verwerking van de salarisadministratie voor onze rekening, inclusief loonstroken, aangiftes en betalingen. Voor deze werkzaamheden maken wij gebruik van de geavanceerde software NMBRS. Deze software biedt naast de mogelijkheid om salarisadministratie te verwerken ook handige functies, zoals het goedkeuren van vakantiedagen en declaraties, die automatisch worden verwerkt. Maar we bieden ook ondersteuning bij vragen over arbeidsrecht en sociale zekerheid. Zo voorkom je vervelende situaties en verhoog je de tevredenheid van jouw medewerkers.

Debiteurenbeheer

Heb je als ondernemer te maken met slecht betalende klanten? Dit kan zorgen voor veel stress en financiële problemen. Met onze dienst Debiteurenbeheer nemen wij het beheer van jouw openstaande facturen over. Hierdoor hoef jij je geen zorgen meer te maken en werken we samen aan een gezonde cashflow voor jouw onderneming.

Wij werken met Payt, een geautomatiseerd systeem dat het proces van herinneringen en aanmaningen volledig automatiseert. Hierdoor bewaken wij openstaande facturen en ondernemen wij actie bij achterstallige betalingen. Door middel van duidelijke rapportages houden wij jou op de hoogte van de actuele stand van zaken en kun je snel schakelen. Op deze manier voorkom je onnodige vertragingen in jouw cashflow en behoud je een gezonde financiële positie.

Met CBEE Clever heb je niet alleen slimme software, maar ook een partner die met je meedenkt voor de beste oplossing!

Chris Boonstra

Eigenaar |  Senior Adviseur

Of kom langs in het Kwadraat aan de Lübeckweg 2 in Groningen