Over ons

Het vermogen om verschil te maken.

CBEE: jouw partner in succes

Welkom bij CBEE, de groeiende speler op het gebied van (financiële) bedrijfsondersteuning en IT-oplossingen. Van slimme boekhoudservices voor zzp’ers tot aan het invullen van CFO-rollen bij multinationals; wij timmeren hard aan de weg. Voor onszelf én voor onze klanten. Niet voor niets hebben gerenommeerde bedrijven als EasyToys, IG&H en FC Groningen hun weg naar CBEE al gevonden. 

CBEE is gevestigd in het hart van de Groningse tech-scene en bevindt zich middenin een bruisend bedrijfsverzamelpand. Deze locatie is dé hotspot voor start-ups, scale-ups en grown-ups die zich bezighouden met innovatie en technologie. Hier worden ideeën geboren, nieuwe technologieën ontwikkeld en successen gevierd. Vanuit deze dynamische omgeving staan wij klaar om jouw bedrijf te laten groeien en bloeien. 

Onze mensen

‘In 2004 startte ik als zelfstandig ondernemer in interim-controlling, parttime CFO en financiële analyse rollen. Het concept van CBEE (Chris’ initialen) is in 2010 ontstaan tijdens mijn reis door Zuid-Amerika. CBEE is gestart als een ondernemersplatform met verschillende disciplines, waarbij de onderlinge verbindingen als een honingraat zorgen voor een georganiseerde structuur van uitwisselbare diensten. Na mijn studie aan Nyenrode in 2016 liet ik dit oorspronkelijke concept los om ruimte te maken voor diensten met meer groeipotentie.

Ondanks de veranderingen binnen CBEE, staat het honingraatprincipe nog als een huis. Net als bijen richten we ons op het gezamenlijk bereiken van doelen door samenwerking en efficiëntie. CBEE is gebouwd op innovatie en technologie, het is de kern van ons bestaan. We denken graag met je mee in bedrijfsprocessen en welke IT-systemen daarbij passen. Waar we met CBEE Clever ondernemers volledig ontzorgen op het gebied van accounting en controlling, richt CBEE Remarkable zich op het compleet inrichten van IT op het Salesforce-platform."

Het vermogen om verschil te maken.

Persoonlijk

Jouw succes staat bij ons voorop. Daarom hechten wij veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Door jou en jouw bedrijf en doelen goed te begrijpen, kunnen we je optimaal ondersteunen en adviseren. Of het nu online of offline is, wij zijn er altijd dichtbij en zetten nét even dat ene stapje extra om jou te ontzorgen. 

Proactief 

We zijn ervan overtuigd dat een proactieve aanpak cruciaal is voor een vruchtbare samenwerking en voor de groei van jouw onderneming. Dit betekent bijvoorbeeld dat we niet alleen de cijfers analyseren, maar ook kijken naar trends in de markt en ontwikkelingen in jouw branche. Op basis daarvan geven wij advies en denken wij proactief met je mee over mogelijke verbeteringen en kansen.

Toegankelijk

Wij maken gebruik van moderne technologieën om onze dienstverlening efficiënter en toegankelijker te maken. Zo bieden we bijvoorbeeld een online dashboard waar je 24/7 inzicht hebt in jouw financiële situatie en kunnen we geautomatiseerde rapportages en analyses leveren. Bovendien stellen onze digitale oplossingen klanten in staat om tijd en geld te besparen doordat ze minder tijd hoeven te besteden aan administratie en rapportage. Dit stelt jou in staat om je te concentreren op je core business en de groei van je onderneming.

“CBEE Clever heeft het vermogen om het verschil te maken. Als online boekhouder combineren we slimme software met kennis van financiële en fiscale zaken om bedrijven verder te helpen.”

Veelzijdig

Bij CBEE bieden we niet alleen diverse diensten aan, maar hebben we ook een team van deskundigen met uiteenlopende expertises. Ons team bestaat onder andere uit financiële experts, accounting specialisten, bedrijfseconomen/controllers, fiscale experts, Salesforce-platform professionals, projectmanagers, sales- en marketingmedewerkers en technische specialisten. Onze consultants hebben kennis en ervaring op het gebied van sales, service, marketing en/of finance, waardoor we in staat zijn om bedrijven te ondersteunen met verschillende behoeften en uitdagingen.

Vooruitstrevend

We are we smart enough to know how much we don’t know. Daarom zijn we altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen en technologieën die bijdragen aan een efficiënte bedrijfsvoering. Dit doen we onder andere door gebruik te maken van slimme software, zoals ons online dashboard waar je 24/7 inzicht hebt in jouw financiële situatie. Bij CBEE zeggen we niet snel ‘dit kan niet’, maar zoeken we altijd naar manieren om jouw wensen te realiseren.

Betrokken

De btw aangifte is een verplichte en vaak tijdrovende klus. Maar geen zorgen, wij nemen dit graag voor je uit handen. Met onze expertise en automatiseringssystemen zorgen we voor een correcte en tijdige btw aangifte.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief