Controllingpakketten

Kijk samen vooruit met de controlling van Clever

Realiseer financiële doelen met CBEE Clever's Controlling diensten

Bij CBEE Clever begrijpen we als geen ander dat goed financieel management van groot belang is voor een onderneming. Toch kan het lastig zijn om hier volledig op te focussen, zeker wanneer je veel andere zaken aan je hoofd hebt die je aandacht vragen. Daarom bieden wij met onze dienst Controlling zorgen voor permanente invulling van jouw financieel management. Dit betekent dat je altijd actuele cijfers hebt en periodieke managementinformatie ontvangt. Daarnaast kijken we samen met jou naar de toekomst en helpen we je bij het opstellen van een prognose. Wij integreren de prognose in de managementinformatie, zodat je met slechts een paar klikken inzicht hebt in zowel de prognose als de actuele cijfers.

“Samen maken we het verschil voor jouw bedrijf!”

Op elk moment inzicht in jouw financiële situatie

Wij zijn als adviseur voor directie en management niet alleen gespecialiseerd in financiële aspecten, maar ook in het opstellen van ondernemingsplannen en het monitoren van doelstellingen. Bij CBEE Clever werken we met complete cloud-oplossingen, waarbij we gebruik maken van Exact Online en Visionplanner. Hierdoor heb je altijd en overal toegang tot jouw actuele gegevens. Dankzij overzichtelijke dashboards kun je op basis van betrouwbare informatie, rechtstreeks uit jouw boekhouding, de juiste beslissingen nemen. Of je nu onderweg bent met je smartphone of thuis werkt op je tablet, je gegevens zijn altijd veilig opgeslagen in de cloud. 

 

Wil je meer weten over onze dienst Controlling en hoe wij jou kunnen helpen bij het financieel management van jouw onderneming? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 

"CBEE helpt ons vanuit alle invalshoeken, van een data-gedreven boekhouding tot het bieden van een CFO-rol."

Controlling pakketten

Small

Vanaf €39,- per maand

Medium

Vanaf €79,- per maand

Large

Prijs op maat

Met CBEE heb je niet alleen slimme software, maar ook een partner die met je meedenkt voor de beste oplossing!

Chris Boonstra

Eigenaar |  Senior Adviseur

Of kom langs in het Kwadraat aan de Lübeckweg 2 in Groningen