Wereldwijd inzicht in boekhouding voor VIEMR

VIEMR is specialist in Virtual Reality en Augmented Reality oplossingen. Zij springen in het diepe en verkennen het onbekende. Ruimdenkend, doelgericht en vol overgave. Altijd op zoek naar de WOW-factor. Met ruim zeven jaar wereldwijde ervaring heeft het team de meest innovatieve, spraakmakende en prijswinnende campagnes gemaakt voor de grootste merken. En wij van CBEE Clever hebben de eer VIEMR te mogen ondersteunen met onze financiële diensten.

Altijd en overal inzicht in je boekhouding

Als bedrijf dat wereldwijd actief is, was het voor VIEMR niet praktisch om hun boekhouding fysiek bij te houden. Daarom was ons boekhoudpakket de perfecte oplossing. Door de boekhouding van VIEMR volledig in de cloud te plaatsen, heeft Stefan van VIEMR altijd en overal inzicht in de actuele financiële situatie, of hij nu in India, Egypte of Brazilië is. Maar daar houdt het niet op. Met onze nieuwste technologieën kunnen we Stefan ook inzichtelijke liquiditeitsprognoses, winst-en-verliesrekeningen en begrotingen bieden, allemaal prachtig gevisualiseerd met VisionPlanner.

 

Onze samenwerking gaat nog verder dan dat. Bonnetjes worden met één foto direct in de boekhouding geüpload, facturen worden aangeleverd met Basecone en ons nieuwe portal maakt het bovendien gemakkelijk om in één keer in te loggen in alle verschillende apps. Zo hebben we de perfecte aansluiting gevonden tussen VIEMR’s werkwijze en onze dienstverlening.

 

Samenwerking

Stefan van VIEMR is erg te spreken over onze samenwerking: “CBEE Clever onderscheidt zich van andere administratiekantoren doordat ze jong en flexibel zijn. Er is veel ruimte voor maatwerk, wat naar ons idee de samenwerking uniek maakt. CBEE Clever beseft dat VIEMR, net als andere MKB’ers, op zoek is naar scherpe tarieven voor degelijke diensten en daarnaast vrijheid wil hebben in dienstverlening. De samenwerking met CBEE Clever is zeer prettig en laagdrempelig.”

Wil je meer weten over onze pakketten en hoe het jouw bedrijf kan helpen?

Neem dan een kijkje op onze website of neem gelijk contact met ons op!

 

Van een zzp’er naar een succesvolle bv: Het verhaal van Buenaparte

Persoonlijk contact in een gedigitaliseerde wereld: de samenwerking tussen Sensu en CBEE Clever

De sleutel tot het ontgrendelen van jouw potentieel en het behalen van succes

Chris Boonstra

Eigenaar |  Senior Adviseur

Of kom langs in het Kwadraat aan de Lübeckweg 2 in Groningen