Samen vooruitkijken in de gezondheidszorg met Mind Your Market

Mind Your Market is een strategisch adviesbureau dat gespecialiseerd is in de fysiotherapie branche, gezondheidszorg en technologie. Hun expertise ligt op het gebied van marketing, strategie en organisatieadvies. Ze helpen hun klanten om hun bedrijf te laten groeien door middel van slimme marketing en strategische keuzes.

Stel je voor: je hebt een strategisch adviesbureau dat gespecialiseerd is in de fysiotherapie branche, gezondheidszorg en technologie. Je wilt je organisatie naar een hoger niveau tillen en zoekt een betrouwbare partner die je kan helpen om efficiënter te werken en tijd te besparen. Maar je wilt ook realtime inzicht in de cijfers om je organisatie optimaal te kunnen sturen. Dat is waar CBEE Clever in beeld komt.

Je hebt altijd en overal een goed beeld van hoe jouw zaken ervoor staan dankzij ons online boekhoudings- en controllingpakket. Samen bespreken we periodiek de financiële ontwikkelingen, prognoses en voortgang. Als je vragen of problemen hebt, staan wij voor je klaar met korte looptijden en snelle, heldere antwoorden.

Samenwerking

Bij Mind Your Market heeft deze succesvolle samenwerking zelfs geleid tot een nieuwe fase, waarbij we nauw betrokken zijn geweest bij de groeiontwikkeling van de organisatie, zoals de transitie naar een Holdingstructuur en het inrichten van de nieuwe online boekhouding. Dani Hemelrijk is tevreden over onze dienstverlening en de manier waarop we hem hebben geholpen om vooruit te kijken en de volgende stappen te zetten.

Als jouw organisatie ook klaar is voor de volgende stap en goed inzicht in de cijfers nodig heeft, neem dan contact met ons op.

Van een zzp’er naar een succesvolle bv: Het verhaal van Buenaparte

Persoonlijk contact in een gedigitaliseerde wereld: de samenwerking tussen Sensu en CBEE Clever

De sleutel tot het ontgrendelen van jouw potentieel en het behalen van succes

Chris Boonstra

Eigenaar |  Senior Adviseur

Of kom langs in het Kwadraat aan de Lübeckweg 2 in Groningen