Optimalisatie en betrokkenheid voor Intel GETI

Met mijn achtergrond in Computer Engineering en een PhD in Computer Vision and Machine Learning heb ik in 2012 Intell GETI opgezet’, vertelt Ioannis Katramados. Intell GETI ontwerpt cutting-edge Artificial Intelligence (AI) systemen die het proces van het onttrekken van visuele informatie uit afbeeldingen automatiseert.

Optimalisatie en betrokkenheid

Wat Intell GETI onderscheidt van haar concurrentie is het universele karakter van de A.I. algoritmes. Deze algoritmes kunnen namelijk getraind worden om meerdere taken uit te voeren, van het herkennen van micro-organismen tot analyses diep in de ruimte.

“Van een data-gedreven boekhouding tot het bieden van een CFO-rol – CBEE helpt ons vanuit alle invalshoeken”

 

De zoektocht van Intel GETI

Ioannis van Intell GETI vertelt: ‘De snelle groei van Intell GETI zorgde ervoor dat we op zoek waren naar externe ondersteuning bij het optimaliseren van de financiële structuur van het bedrijf. CBEE – Smart People verstrekte deskundig advies over het integreren van nieuwe geavanceerde tools in onze financiële workflows en het automatiseren van verschillende processen die eerder handmatig werden uitgevoerd. Het resultaat? Een enorme efficiëntieslag in ons financiële proces’.

De kennis van CBEE – Smart People over geavanceerde financiële tools en processen veranderde hoe Intell GETI werkt. ‘Van een data-gedreven boekhouding tot het bieden van een CFO-rol, CBEE – Smart People helpt ons vanuit alle invalshoeken’, aldus Ioannis.

Resultaat

De behoefte van Intell GETI was duidelijk; optimalisatie van de financiële structuur en betrokkenheid in dit proces. Onze boekhoudoplossing was hiervoor niet voldoende. Naast het uit handen nemen van de boekhouding hebben we tevens een van onze experts, Chris Boonstra, geplaatst bij Intell GETI als parttime CFO.

“Van een data-gedreven boekhouding tot het bieden van een CFO-rol – CBEE helpt ons vanuit alle invalshoeken”

 

Van een zzp’er naar een succesvolle bv: Het verhaal van Buenaparte

Persoonlijk contact in een gedigitaliseerde wereld: de samenwerking tussen Sensu en CBEE Clever

De sleutel tot het ontgrendelen van jouw potentieel en het behalen van succes

Chris Boonstra

Eigenaar |  Senior Adviseur

Of kom langs in het Kwadraat aan de Lübeckweg 2 in Groningen