Een gestroomlijnde financiële administratie voor Schoenenzaken

Schoenenzaken is een winkel voor herenschoenen in het centrum van Groningen. Als zelfbenoemde “Meesters in Herenschoenen” presenteren ze collecties van gerenommeerde merken zoals Greve, Giorgio, Harris, Rehab, Mascolori, Jeffery West en enkele minder bekende merken van zeer hoge kwaliteit. Bij Schoenenzaken slaagt elke man met gevoel voor mode en kwaliteit!

De oplossing

Volgens Joël van Schoenenzaken was hun zoektocht naar een administratiekantoor gebaseerd op hun verlangen naar transparantie en een “recht door zee” mentaliteit. Ze wilden direct inzicht in hun financiële cijfers, zodat ze eventueel konden bijsturen waar nodig. Daarnaast wilden ze een hoog niveau van automatisering om de administratieve last tot een minimum te beperken. CBEE Clever was de perfecte match omdat we deze wensen begrepen en konden bieden wat ze zochten.

We hebben de gehele financiële administratie van Schoenenzaken gestroomlijnd door ons boekhoudpakket te gebruiken, waardoor Joël altijd en overal inzicht heeft in de actuele boekhouding. Afschriften worden automatisch ingeboekt en facturen kunnen gemakkelijk worden aangeleverd via Basecone. Bovendien hoeft Joël alleen maar een foto van een bonnetje te maken om deze naar de boekhouding te uploaden. Door middel van ons controllingpakket heeft Joël nu altijd inzicht in actuele financiële gegevens via een overzichtelijk dashboard. We leveren periodiek een begroting en een liquiditeitsprognose aan Schoenenzaken, alles overzichtelijk gepresenteerd in Visionplanner.

De samenwerking met CBEE Clever

Het resultaat van onze samenwerking? Een tevreden partner! Joël waardeert de korte lijnen en het directe contact dat hij heeft met CBEE Clever. Het werken met Basecone vermindert de administratieve lasten en de keuze voor CBEE Clever was gebaseerd op persoonlijke referenties van bekende ondernemers en hun goede reputatie. Schoenenzaken beveelt een samenwerking met CBEE Clever dan ook ten zeerste aan aan andere ondernemers.

Van een zzp’er naar een succesvolle bv: Het verhaal van Buenaparte

Persoonlijk contact in een gedigitaliseerde wereld: de samenwerking tussen Sensu en CBEE Clever

De sleutel tot het ontgrendelen van jouw potentieel en het behalen van succes

Chris Boonstra

Eigenaar |  Senior Adviseur

Of kom langs in het Kwadraat aan de Lübeckweg 2 in Groningen