De Krachtige Samenwerking tussen Talent Peaks en CBEE Clever

Talent Peaks is een snelgroeiende niche consultancy organisatie.  De organisatie helpt bedrijven in zakelijke dienstverlening, arbeidsbemiddeling en media met hun digitale transformatie. Talent Peaks is in de Benelux een partner van Salesforce.

SAMENWERKING MET CBEE CLEVER

CBEE heeft een sterke match met ons eigen DNA en daarom werken we prettig samen. Het maken van impact, het zijn van een gids voor je klant en lol in je werk hebben staat daarin centraal. CBEE heeft ons geholpen bij het neerzetten van een zeer efficiënte administratieve organisatie met gebruik van een geïntegreerde set aan bewezen apps: Exact Online; NMBRS; Basecone; en Visionplanner.

De integraties van deze apps en de kennis van CBEE van deze technologieën zijn daarbij onderscheidend voor ons om deze technologie goed te kunnen gebruiken. Basecone is hierin een absolute aanrader! Wij realiseerden een enorme tijdsbesparing rondom de afhandeling van declaraties en facturen met een directe integratie met Exact Online. De app heeft een zeer grote gebruiksvriendelijkheid om bijvoorbeeld dagelijks in alle snelheid snel onkosten te declareren.

Het ontzorgen en bieden van goede service naar onze medewerkers

Visionplanner helpt ons om snel en realtime inzicht te krijgen in onze actuele cijfers ten opzichte van onze prognose, zodat we in staat zijn om bij te sturen op gebieden die aandacht behoeven. Daarnaast geeft Visionplanner ons de mogelijkheid om snel en op een goede wijze onze jaarrekening op te maken en te versturen naar de KVK. Vanwege de integratie met Exact Online is dit eenvoudig te realiseren en geeft het ons in de samenwerking met CBEE een absolute meerwaarde in de afsluiting van en sturing op onze cijfers.

Tot slot geeft NMBRS ons de mogelijkheid om de service naar onze consultants te vergroten vanuit een krachtige selfservice app. Hiermee is ons salarisverwerking en verlofregistratie het afgelopen jaar verder geprofessionaliseerd. Het ontzorgen en bieden van goede service naar onze medewerkers is key en daarin past NMBRS goed inclusief de integratie met Exact Online.

Van een zzp’er naar een succesvolle bv: Het verhaal van Buenaparte

Persoonlijk contact in een gedigitaliseerde wereld: de samenwerking tussen Sensu en CBEE Clever

De sleutel tot het ontgrendelen van jouw potentieel en het behalen van succes

Chris Boonstra

Eigenaar |  Senior Adviseur

Of kom langs in het Kwadraat aan de Lübeckweg 2 in Groningen