Van strategie tot design op een lijn met Buenaparte

Buenaparte wilde zich volledig focussen op hun kerntaken en doen waar ze goed in zijn: Het creëren van succesvolle marketing campagnes voor organisaties. Het bedrijf was op zoek naar een efficiënte administratieve werkwijze en inzicht in de cijfers. Lees hier hoe wij ze ondersteunen in hun reis!

Over Buenaparte

Buenaparte is een marketingbureau dat zich richt op het creëren van succesvolle marketingcampagnes voor organisaties. Het bedrijf is gevestigd in Groningen en bestaat uit een team van ervaren professionals op het gebied van strategie, concept en design. Door hun jarenlange ervaring en passie voor marketing, weten ze precies hoe ze organisaties kunnen helpen om hun doelgroep te bereiken en te overtuigen.

Behoefte aan meer overzicht

Ben jij ook zo druk bezig met je boekhouding en ben je op zoek naar meer overzicht en controle? Dan begrijpen wij precies waar je doorheen gaat. Buenaparte stond namelijk voor dezelfde uitdagingen en wij hebben samen met hen de perfecte oplossing gevonden!

Met behulp van de juiste software hebben we de boekhouding van Buenaparte gestroomlijnd en zo meer efficiëntie en rust gecreëerd. Hierdoor kunnen zij zich nu volledig focussen op hun kerntaken en hun bedrijf verder laten groeien. Maar waarom zouden we hier stoppen? Wij geloven namelijk dat we jouw organisatie ook verder kunnen helpen. Of je nu worstelt met het fysiek aanleveren van bonnen en facturen of gewoon op zoek bent naar meer controle en overzicht in je boekhouding, wij hebben de oplossing voor jou!

De Oplossing

Ons team staat klaar om samen met jou te werken aan een gestroomlijnde aanpak van jouw boekhouding. Geen gedoe meer met eindeloze administratieve taken, maar een efficiënte en toekomstgerichte aanpak met behulp van de juiste software.

 

Van een zzp’er naar een succesvolle bv: Het verhaal van Buenaparte

Persoonlijk contact in een gedigitaliseerde wereld: de samenwerking tussen Sensu en CBEE Clever

De sleutel tot het ontgrendelen van jouw potentieel en het behalen van succes

Chris Boonstra

Eigenaar |  Senior Adviseur

Of kom langs in het Kwadraat aan de Lübeckweg 2 in Groningen