Boekhoudpakketten

Hoe Clever voor jou het verschil maakt

CBEE CLEVER

Online boekhoudpakketten voor ZZP'ers en MKB'ers

Als ZZP’er of MKB’er ben je vaak veel tijd kwijt aan de administratie en het bijhouden van de boekhouding. Dit kan stressvol zijn en afleiden van je kernactiviteiten. Wij zijn er om je te helpen. Onze boekhoudpakketten zijn speciaal ontworpen om jou als ZZP’er of MKB’er te ondersteunen bij de administratie, maandelijkse controle op facturen, BTW-aangifte en facturatie. Of je nu een kleine onderneming hebt met weinig transacties, of een MKB-bedrijf dat meer ondersteuning nodig heeft, wij hebben een pakket dat bij jou past.

Verschillende pakketten

Onze Basic-pakketten zijn ideaal voor ZZP’ers en kleine ondernemingen met tot 30 transacties per maand. Met ons Advanced-pakket krijg je meer opties, zoals tot 60 transacties per maand en online facturatie. Voor MKB’ers die behoefte hebben aan meer maatwerk, bieden wij Premium-pakketten met op maat gemaakte tarieven.

‘CBEE heeft onze administratieve organisatie geprofessionaliseerd en efficiënter gemaakt door gebruik te maken van een geïntegreerde set aan krachtige tools. Dit heeft geresulteerd in een enorme tijdsbesparing bij de afhandeling van declaraties en facturen, waardoor we ons meer kunnen richten op onze kernactiviteiten en het bieden van optimale service aan onze klanten.’

Complete cloud-oplossingen

CBEE Clever werkt samen met gerenommeerde partners en leveranciers voor een  complete cloud-oplossingen van jouw boekhouding. We maken gebruik van Exact Online, zodat jij altijd en overal toegang hebt tot actuele gegevens. Daarnaast is jouw bankrekening gekoppeld aan je boekhouding, waardoor afschriften automatisch worden ingeboekt. Het aanleveren van facturen wordt eenvoudig gemaakt met Scan & Herken en Documentbeheer van Basecone, zodat je facturen snel en nauwkeurig worden verwerkt in je boekhouding. Hierdoor bespaar je tijd en heb je altijd inzicht in je financiële situatie.

Boekhoudpakketten

Basic

Vanaf €59,- per maand

Advanced

Vanaf €79,- per maand

Premium

Prijs op maat
“Samen maken we het verschil voor jouw bedrijf!”

Koppeling bank & boekhouding

Altijd een actueel inzicht in je financiële situatie dankzij onze naadloze koppeling tussen je bankrekening en boekhouding. Geen gedoe meer met handmatig invoeren van bankafschriften en fouten voorkomen.

BTW aangifte

De btw aangifte is een verplichte en vaak tijdrovende klus. Maar geen zorgen, wij nemen dit graag voor je uit handen. Met onze expertise en automatiseringssystemen zorgen we voor een correcte en tijdige btw aangifte.

Gemakkelijk facturen verwerken

Facturen maken en bewerken is met onze software eenvoudiger dan ooit tevoren. Met een paar klikken maak je professionele facturen die voldoen aan alle wettelijke eisen. Ook kun je gemakkelijk facturen bewerken en herinneringen versturen met ons gebruiksvriendelijke platform. Zo houd jij tijd over voor de belangrijke zaken in je bedrijf.

Slimme software, maar ook een proactieve partner die met je meedenkt voor de beste oplossing!

Chris Boonstra

Eigenaar |  Senior Adviseur

Of kom langs in het Kwadraat aan de Lübeckweg 2 in Groningen